Autoglas Antwerpen logo Tekengebied

De voordelen van een standkachel in je voertuig

Een aangepaste standkachel in je voertuig heeft niets dan voordelen. Je zal bijvoorbeeld geen last meer hebben van beslagen ruiten en ’s winters nooit meer ijs van je glas hoeven te krabben.

Op warme zomerdagen kan de verwarming daarenboven als ventilatie fungeren – handig toch? Bij Autoglas Antwerpen integreren we zoal lucht- en waterverwarming in:

In personenwagens functioneert een standkachel als comfortverwarming. Omdat je motor voorverwarmd is, heeft die minder brandstof nodig dan bij een koude start.

Ook je autoruiten zijn dan ijs- en condensvrij. Zo spaar je niet alleen je motor, maar tegelijkertijd het milieu en je portemonnee.

Voor mobilhomes is een standkachel dan weer een must om zorgeloos op reis te kunnen gaan. Cabines en laadruimtes op temperatuur houden, tot slot, behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

kopiëren

Standkachels van Webasto, Eberspächer & Autoterm

We plaatsen, onderhouden en herstellen hoofdzakelijk standkachels van Webasto, Eberspächer en Autoterm. Aangezien we van voorgaande merken voldoende vervangonderdelen in voorraad hebben, vinden we snel een oplossing bij een defect. Vul gerust ons contactformulier in bij vragen. We zoeken snel met jou naar een gepaste oplossing voor je standkachel.

Nieuw in ons aanbod:
een mobiele standkachel

Sinds kort kan je bij ons een mobiele standkachel huren. Dat vrijstaande model kan je gebruiken om onder meer voortenten, partytenten, boottenten en garages te verwarmen.

De standkachel kan eveneens als tijdelijk vervangtoestel dienen als de verwarming in je camper of mobilhome stuk is. Maak vrijblijvend een afspraak in onze garage als je meer informatie wenst. 

chauffage stationnaire mobile pundmann autoterm