Autoglas Antwerpen logo Tekengebied
Afbeelding
Afbeelding

Laat je autoglas vakkundig herstellen

Een sterretje of barst in de voorruit van een voertuig ziet niemand graag verschijnen. Er hoeft maar een opvliegend steentje van een voorbijrijder of van wegenwerken in je voorruit te vliegen en je kan al schade ondervinden. Is jouw voorruit door één of meerdere inslagen getroffen? Laat je autoruit dan vakkundig herstellen door Autoglas Antwerpen.

Het sterretje moet kleiner zijn dan een muntstuk van € 2,00 en zich op ongeveer 5 cm van de zwarte band van je autoruit bevinden om gerepareerd te kunnen worden. Bij ons duurt het ongeveer 30 minuten om steenslag te herstellen. Je bent dus snel weer de baan op!

Tip: Kleef zo snel mogelijk een doorzichtig plakbandje langs buiten over de inslag. Zo kunnen het meeste vuil en vocht op een afstand gehouden worden en verkrijgen wij een mooier resultaat.

Waarom voor Autoglas Antwerpen kiezen?

kwaliteit is prioriteit

lid van Duurzaam Repareren

partnerschap met alle verzekeringsmaatschappijen

snelle & correcte service

tot 50 % goedkoper dan de concurrentie

Een nieuwe autoruit plaatsen

Als de schade te groot is om te herstellen, zullen we je ruit moeten vervangen. Bij Autoglas Antwerpen kan je niet enkel terecht voor je voorruit, maar ook voor je achterruit of zijruit.

Kwaliteit is onze prioriteit. Daarom dragen al onze ruiten het OEM-label (Original Equipment Manufacturer) en zijn ze afkomstig van de bekende Europese autoruitfabrikanten Pilkington en Saint-Gobain.

Door die jarenlange nauwe samenwerking bieden wij autoruiten van de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Meestal duurt het ongeveer één uur om je autoruit te vervangen, waardoor je in onze wachtruimte kan plaatsnemen en je wagen geen hele dag kwijt bent.

Afbeelding
stockruiten
Afbeelding

Je autoruiten tinten? Cool!

Je autoruiten tinten, is cool op twee manieren. Enerzijds geef je je voertuig zo een klassevolle uitstraling; anderzijds blijft de temperatuur in je wagen steeds op peil. Na onze tussenkomst zal je zonnestralen uit je voertuig kunnen weren, zal je auto een mooie look hebben en zal je inkijk van buitenaf tot een minimum kunnen beperken.

Alle ruiten die zich achter de bestuurder bevinden, mogen wettelijk getint worden. Op een voorruit is enkel een zonneband toegestaan. Hoeveel ruiten tinten precies kost, hangt van je wagentype af. Vervolledig ons contactformulier om je over een concrete prijs te laten informeren. Wij staan met plezier tot je dienst!