Autoglas Antwerpen logo Tekengebied
Afbeelding

Waarom best je ruiten tinten?

Je autoruiten tinten, heeft de volgende voordelen:

Om je ruiten te tinten, gebruiken we veel water. Daarom is het noodzakelijk om enkele van je autoruiten te demonteren. Als we dat niet zouden doen, zal je op termijn problemen met je centrale vergrendeling of automatische ruiten krijgen (bv. door corrosie of roest) – en dat al na ongeveer één jaar. Een ander pluspunt aan de demontage is dat er geen witte randen zichtbaar zijn als je je ruiten opent of sluit. Zo onderscheiden wij ons nog maar eens van onze concurrenten.

Autoruiten tinten met drie verschillende folies

Voor je autoruiten heb je de keuze uit drie verschillende folies: 65 %, 80 % en 95 %. Per soort delen we je de eigenschappen mee. Mocht je daarover vragen hebben, verstrekken we je met plezier extra inlichtingen. 

65 % is de lichtste tint. Die tint kies je het best wanneer je de look van getinte ruiten wil, maar het toch nog zo licht mogelijk wil houden met nog genoeg inkijk naar binnen.

80 % is de gulden middenweg. Die tint wordt het vaakst gekozen voor personenwagens, omdat die het dichtst tegen origineel (getinte ruiten uit de fabriek) aanleunt. De tint is ideaal voor zij die hun autoruiten zo donker mogelijk willen, maar niet de full black-look willen benaderen.

95 % is de donkerste tint. De tint is geschikt voor liefhebbers van een volledig zwarte look of zij die zo veel mogelijk privacy wensen. Bij privacy denken we in het bijzonder aan ruiten in een camper of vervoer van waardevolle materialen.

verschillende tinten ()