Autoglas Antwerpen logo Tekengebied kopie

Laat hier je voorruit vervangen
of herstellen

Kies voor een gratis herstelling of vervanging als je een glasbreukverzekering hebt. Bij ons geen gedoe met papierwerk – wij handelen alles af met je verzekeraar. Onze ruiten zijn van originele kwaliteit en zijn voor alle automerken en modellen geschikt.

Meestal gratis indien verzekerd

Ruiten van originele kwaliteit

Geen papierwerk

Vervanging Binnen de dag klaar

Slechts 20 minuten van het centrum

Je voorruit vervangen of herstellen?
Echt iets voor ons!

Bij Autoglas Antwerpen zijn we gespecialiseerd in voorruiten vervangen en herstellen. Of het nu om een kleine reparatie gaat zoals een sterretje in je voorruit herstellen of een volledige voorruit vervangen, ons team staat altijd voor je klaar.

Sinds 2001 bieden we zowel particuliere als zakelijke klanten een snelle service tegen een zeer competitieve prijs. We zijn trots dat we tot 50 % goedkoper zijn dan onze grootste concurrenten.

Voor alle voorruitherstellingen, groot of klein, is Autoglas Antwerpen jouw betrouwbare partner!

Sterretje herstellen
autoraam vervangen

Schade aan je voorruit
snel verholpen

Een sterretje of barst in je voorruit is allerminst prettig. Een klein steentje, opgespat door een passerend voertuig of door wegwerkzaamheden, kan snel schade aan je voorruit veroorzaken. Is jouw voorruit beschadigd door één of meerdere inslagen? Kies dan voor de professionele herstelservice van Autoglas Antwerpen.

Als de schade aan je voorruit te groot is om te herstellen, zullen we het hele ruit vervangen. Bij Autoglas Antwerpen kan je trouwens niet alleen je voorruit laten vervangen of herstellen, maar ook je achter– of zijruit laten vervangen.