Autoglas Antwerpen logo Tekengebied kopie

Laat hier je Autoruit herstellen
of vervangen

Kies voor een gratis herstelling of vervanging als je een glasbreukverzekering hebt. Bij ons geen gedoe met papierwerk – wij handelen alles af met je verzekeraar. Onze ruiten zijn van originele kwaliteit en zijn voor alle automerken en modellen geschikt.

Meestal gratis indien verzekerd

Ruiten van originele kwaliteit

Geen papierwerk

Vervanging Binnen de dag klaar

Slechts 20 minuten van het centrum

Je Autoruit herstellen of vervangen?
Echt iets voor ons!

Bij Autoglas Antwerpen zijn we gespecialiseerd in autoruiten herstellen en vervangen. Of het nu om een kleine reparatie gaat zoals een sterretje in je autoruit herstellen of een volledige autoruit vervangen, ons team staat altijd voor je klaar.

Sinds 2001 bieden we zowel particuliere als zakelijke klanten een snelle service tegen een zeer competitieve prijs. We zijn trots dat we tot 50 % goedkoper zijn dan onze grootste concurrenten.

Voor alle autoruitherstellingen, groot of klein, is Autoglas Antwerpen jouw betrouwbare partner!

Sterretje herstellen
autoraam vervangen

Schade aan je Autoruit
snel verholpen

Een sterretje of barst in je voorruit is allerminst prettig. Een klein steentje, opgespat door een passerend voertuig of door wegwerkzaamheden, kan snel schade aan je autoruit veroorzaken. Is jouw autoruit beschadigd door één of meerdere inslagen? Kies dan voor de professionele herstelservice van Autoglas Antwerpen.

Als de schade aan je autoruit te groot is om te herstellen, zullen we het hele ruit vervangen. Bij Autoglas Antwerpen kan je trouwens niet alleen je autoruit laten herstellen of vervangen, maar ook je achter– of zijruit laten vervangen.